U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Locaties in Dinxperlo en Ulft

    Afspraak maken?
    Bel (0315) 65 25 45, mail naar     info@praktijkariese.nl of via WhatsApp     0634865907

    - Wij hanteren geen wachtlijsten. U kunt bij     ons vaak dezelfde of de volgende dag al     terecht voor een afspraak.

    
    - Behandeling ook in de avonduren en op     zaterdag mogelijk!

    - Onze groepslessen (in het voormalig     gemeentehuis van Dinxperlo):
    - Tai Chi op dinsdag van 11:00-11:45,
    dinsdag van 19:00-19:45 en donderdag
    van 11:00-11:45.
    Klik hier voor meer informatie over de     groepslessen!

 

Zonder naaldjes
Hoewel het prikken met naaldjes nagenoeg pijnvrij is, zijn met name kinderen maar soms ook volwassenen er toch bang voor. Bij deze patiënten kunnen de volgende therapieën worden toegepast:

Cupping
Hierbij wordt een glazen kop op de huid geplaatst. Door voordien de lucht in de glazen bol kortstondig te verwarmen ontstaat er een vacuümkracht lokaal op de huid. Doel is onder andere het opheffen van pijn en het verkrijgen van een verbeterde circulatie.
 
Acupressuur/drukpuntmassage
De acupunctuurpunten worden nu niet geprikt maar door duim of vinger gemasseerd/gedrukt. De druk mag diep en gevoelig zijn maar is niet pijnlijk. Vaak zijn de punten na een instructie ook zelf thuis te behandelen.
 
Kruidentherapie
Met kruiden kunnen tevens veel klachten worden verminderd of verholpen. Het is mogelijk om aan de hand van uw gegevens en de door de acupuncturist gestelde Chinese diagnose, kruiden te bestellen bij een gespecialiseerd bedrijf.