U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Locaties in Dinxperlo en Ulft

    Afspraak maken?
    Bel (0315) 65 25 45, mail naar     info@praktijkariese.nl of via WhatsApp     0634865907

    - Wij hanteren geen wachtlijsten. U kunt bij     ons vaak dezelfde of de volgende dag al     terecht voor een afspraak.

    
    - Behandeling ook in de avonduren en op     zaterdag mogelijk!

    - Onze groepslessen (in het voormalig     gemeentehuis van Dinxperlo):
    - Tai Chi op dinsdag van 11:00-11:45,
    dinsdag van 19:00-19:45 en donderdag
    van 11:00-11:45.
    Klik hier voor meer informatie over de     groepslessen!

 

De praktijk
De praktijk was in eerste instantie een praktijk aan huis, opgericht door Hans Ariese in 2010. In het begin werden hier enkel acupunctuurbehandelingen uitgevoerd, later ook fysiotherapie. Na een paar jaar is de praktijk eerst uitgebreid met een locatie in Ulft en later met een locatie in  het voormalige gemeentehuis te Dinxperlo. Sinds 2016 werkt Denise Ariese ook als fysiotherapeut in de praktijk. 

Hans Ariese
- Fysiotherapeut
- Acupuncturist
- Shockwave
- Dry Needling
- Echografist
- Oedeemtherapeut
Over Hans:
Hans is in 1986 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf toen meteen werkzaam als fysiotherapeut in het Barbara Hospital te Duisburg. Hier was hij vanaf 1987, naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut, werkzaam als afdelingshoofd fysiotherapie met de specialisaties reumatologie, handchirurgie, algemene chirurgie en dermatologie.
''In 2010 heb ik de praktijk aan de Lange Akker opgezet. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, onder andere: Cyriax (3 jr), Basisopleiding Maitland Manuele Therapie, McKenzie Rug en Nek-Therapie, Butler Neurale Mobilisatie, Manuele Lymfdrainage, Traditional Chinese Medicine aan de TCMA (3jr), Ooracupunctuur, Sportacupunctuur, Shockwave, Echografie en Mindfullness'' 

Denise Ariese
- Fysiotherapeut
- Claudicatiotherapeut
- Shockwave

 

 

 

 

 

Over Denise: 
Denise is gespecialiseerd in Claudicatio, Medical Taping en Shockwave Therapie. Shockwave kan toegepast worden bij verschillende peesgerelateerde aandoeningen zoals hielspoor, een tenniselleboog en verkalking van een schouderpees.
''Mijn interesse ligt bij de algemene fysiotherapie, maar ook bij het behandelen van aandoeningen van de hand- en polsklachten. Tevens ben ik vanaf 2017 aangesloten bij Claudicationet.''