U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Locaties in Dinxperlo en Ulft

    Afspraak maken?
    Bel (0315) 65 25 45, mail naar     info@praktijkariese.nl of via WhatsApp     0634865907

    - Wij hanteren geen wachtlijsten. U kunt bij     ons vaak dezelfde of de volgende dag al     terecht voor een afspraak.

    
    - Behandeling ook in de avonduren en op     zaterdag mogelijk!

    - Onze groepslessen (in het voormalig     gemeentehuis van Dinxperlo):
    - Tai Chi op dinsdag van 11:00-11:45,
    dinsdag van 19:00-19:45 en donderdag
    van 11:00-11:45.
    Klik hier voor meer informatie over de     groepslessen!

 

Oorsprong
Tai Chi is een rustige bewegingsvorm, die oorspronkelijk uit China komt en wordt gedurende enige duizenden jaren beoefend. Tai Chi bestaat uit zachte, sierlijke bewegingen op daarbij passende muziek.

De oefeningen
Door het beoefenen van Tai Chi wordt de algehele gezondheid verbeterd tevens wordt flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en lichaamshouding getraind. Er ontstaat een betere balans tussen lichaam en geest. Studies tonen aan dat door regelmatige beoefening van deze bewegingsvorm, pijn en stijfheid verminderen en de fysieke functies duidelijk verbeteren.

Voor wie Tai Chi?
De Tai Chi oefeningen kunnen worden toegepast in de normale bewegingstherapie. Tai Chi is voor iedereen toegankelijk. De oefeningen kunnen worden aangepast en zijn ook in zithouding op een stoel uit te voeren. Mede hierdoor zijn ze ook geschikt voor ouderen of mensen met een lichamelijke beperking. Tai Chi is bij uitstek geschikt:
- bij stressgerelateerde klachten
- bij gewrichtsklachten, zoals artrose of reuma
- bij fibromyalgie
- bij evenwichtsproblemen 

Heeft u vragen over onze groepslessen, neem dan gerust contact met ons op. U bent uiteraard van harte welkom om, na aanmelding, een gratis (proef)les te komen volgen. Informeren of aanmelden kan via info@praktijkariese.nl of (0315) 65 25 45.