Praktijk Ariese Kulturhus
Beweegt u in de goede richting!

Medisch fitness

Wat is medisch fitness?

Samen met een therapeut (fysiotherapeut of oefentherapeut) werkt u aan uw persoonlijke doelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan conditieverbetering, gewichtsverlies of het verminderen van (chronische) klachten. Tijdens de medisch fitness wordt er gebruikt gemaakt van de cardioapparatuur (fiets, crosstrainer, loopband, etc), krachtapparatuur en worden er functionele oefeningen gedaan gericht op het behalen van uw persoonlijke doelen.
Medische fitness vindt plaats in kleine groepen (maximaal 6 deelnemers).

Voor wie is medisch fitness?
Medisch fitness is geschikt voor iedereen die in een persoonlijke sfeer onder begeleiding wil sporten, bijvoorbeeld na herstel van een operatie of blessure. Wellicht is de stap om naar de sportschool te gaan te groot? Dan kan medisch fitness een mogelijkheid zijn en eventueel worden gebruikt als doorstroom naar de sportschool.
De medisch fitness kan daarnaast ook goed als vervolg of naast uw fysiotherapeutische of oefentherapeutische behandelingen worden gevolgd.

Hoe ziet medisch fitness er bij ons uit?
Bij ons sport u op een verantwoorde manier in een sociale omgeving en altijd onder begeleiding van een fysio- of oefentherapeut.
U bespreekt in een (gratis) intakegesprek vooraf met de therapeut uw wensen, wat u wilt bereiken en eventuele lichamelijke klachten.
Afhankelijk van uw wensen volgt u 1 of 2 lessen per week op een afgesproken vast tijdstip. Bent u verhinderd? Dan kijken we samen naar een inhaalmoment.

Kosten:
€90,- per kwartaal, 1x per week.
€170,- per kwartaal 2x per week.

Tijden:
Maandag 15:00-16:00
Donderdag 10:00-11:00

Wilt u graag een proefles meedoen of heeft u vragen over de medisch fitness? Neem gerust contact met ons op en ervaar of medisch fitness bij u past. 

E-mailen
Bellen
Map
Info